Mordteater på ÅSS Paviljongen, Mariehamn


 

 

Mordteater i Mariehamn

Information

Succén återkommer till Åland.Upplev en mordgåta samtidigt som ni njuter av en trerätters middag på ÅSS Paviljongen, Mariehamn.  "Det sista skriket" Mordteatern presenterar 2020-års nyskrivna mordgåta. Vi förflyttar oss tillbaka 100 år i tiden - En lustfylld kväll under 20-talets dekadens förvandlas till en dödlig historia där kärlek, svek och girighet är några av ingredienserna. Välkomna till en gripande, humoristisk och välsmakande afton i mordets tecken!

Datum

3 april kl 19.00 och 4 april kl 18.00. (Pågår c:a 4 h)

PRIS

89 Euro för mordgåta och middag (exkl. dryck) Endast förköp

Info/bokning

+358 18 19141
www.paviljongen.ax
boka@paviljongen.ax

Kvällens meny
Förrätt

Åss krämiga skaldjurssoppa med blåmusslor, räkor, kräftstjärtar och linscrisp. Serveras med Prostenostfralla.

Huvudrätt

Kryddstekt åländsk lammytterfilé, hemgjord lammkorv, variation på morot, tryffelsky och potatispuré smaksatt med rostad vitlök.

Dessert

Havtornscurd, mjölkchokladglass, dulche de leche och svartbrödkrisp.


Upplev vår fängslande och underhållande mordteater! Skådespelarna rör sig mellan borden så närheten till spelet är påtaglig. Mellan scenerna serveras en god trerätters meny och då finns tid att ventilera sina misstankar med bordsgrannarna - eller förundras över de tidsenliga kostymerna. Varmt välkomna till detta fortsatta samarbete med en kväll fylld med spänning, humor och god mat! Ledtrådar ska vävas samman och pusselbitar läggas på plats för att ni ska kunna avslöja vem mördaren är...

 

Riktigt klurigt!

Mycket skratt!

Fantastiskt koncept, alla nöjda.