Mordteater på Lövstabruks Herrgård

I den magnifika festsalen på Lövstabruks Herrgård kan ni uppleva en mordgåta fylld med spänning och humor i kombination med en god 3-rätters meny.

 

Mordteater på Lövstabruks Herrgård

En nyskriven mordgåta - 2020

Välkomna till en gripande, humoristisk och välsmakande afton i mordets tecken! Mordteatern presenterar 2020-års nyskrivna mordgåta; "Det sista skriket". Vi förflyttar oss här tillbaka 100 år i tiden - En lustfylld kväll under 20-talets dekadens förvandlas till en dödlig historia där kärlek, svek och girighet är några av ingredienserna.  

Middag och underhållning

Skådespelarna rör sig mellan borden så närheten till spelet är påtaglig. Mellan scenerna serveras en god trerätters-meny och då finns tid att ventilera sina misstankar med bordsgrannarna - eller förundras över de tidsenliga kostymerna.Ledtrådar skall vävas samman och pusselbitar läggas på plats för att ni ska kunna avslöja vem mördaren är. Evenemanget är ett samarbete mellan Mordteatern, Stiftelsen Leufsta & Lövstabruks Värdshus.Bokning görs via formuläret på denna sida. 

Information
Datum

7 mars kl 18,00 Det sista Skriket - SLUTSÅLD!

För kölista ring - 076-8269737

(Kom gärna från 17.00 för en fördrink och lite mingel...)

Kvällens längd är ca 3,5-4 h.

PRIS

För mordgåta och trerätters meny - 895 kr exkl dryck

KVÄLLENS MENY
Förrätt

Rosencanapé, rökt lax, färska handskalade räkor

Huvudrätt

Helstekt kalvytterfilé med mustig rödvinssås och timjankryddad potatiskaka samt baconlindade gröna bönor

Dessert

Vit choklad mousse smaksatt med punsch

Boende

För övernattning & frukost kontakta Lövstabruks Värdshus på info@lovstabruksvardshus.se eller 070-573 82 90

Vid övriga frågor

076-8269737 

Boka biljetter Lövstabruks Herrgård

För att boka fyll i samtliga fält i bokningsformuläret nedan och klicka på boka. Glöm inte att godkänna villkoren. Bokningen är bindande. Köpt biljett återlöses ej. Meddela eventuella allergier. Bekräftelse och faktura mailas inom 24 h. När betalning är registrerad mailas biljetterna. Välj Föreställningsdatum nedan


Jag godkänner bokningsvillkoren.