Mordteater på Malmköpings Wärdshus

Upplev en mordgåta som spelas upp mellan borden, samtidigt som ni avnjuter en trerätters middag på mysiga Malmköpings Wärdshus.

 

Mordteater på Malmköpings Wärdshus

ny mordgåta för 2020

Mordteatern presenterar 2020-års nyskrivna mordgåta; "Det sista skriket". Vi förflyttar oss tillbaka 100 år i tiden - En lustfylld kväll under 20-talets dekadens förvandlas till en dödlig historia där kärlek, svek och girighet är några av ingredienserna. Välkomna till en gripande, humoristisk och välsmakande afton i mordets tecken! 

middag och underhållning mellan borden

Skådespelarna rör sig mellan borden så närheten till spelet är påtaglig. Mellan scenerna serveras en god trerätters-meny och då finns tid att ventilera sina misstankar med bordsgrannarna - eller förundras över de tidsenliga kostymerna.Ledtrådar skall vävas samman och pusselbitar läggas på plats för att ni ska kunna avslöja vem mördaren är. Bokning görs via formuläret på denna sida. 

Datum

22 februari kl 18:00 SLUTSÅLD!

(Kom gärna innan för en fördrink och lite mingel i baren...)

Pris

För mordgåta och trerätters meny - 795 kr exkl dryck

Boendepaket 

Kontakta Malmköpings Wärdshus för övernattning med frukost. 0157-214 00 

Vid övriga frågor

076-8269737 

Boka biljetter Malmköpings Wärdshus

För att boka fyll i samtliga fält i bokningsformuläret nedan och klicka på boka. Glöm inte att godkänna villkoren. Bokningen är bindande. Köpt biljett återlöses ej. Meddela eventuella allergier. Bekräftelse och faktura mailas inom 24 h. När betalning är registrerad mailas biljetterna. Välj Föreställningsdatum nedan


Jag godkänner bokningsvillkoren.


Förrätt

Toast Skagen

Huvudrätt

Alternativ Kött: Svensk majskycklingfilé med ädelostsås & ugnsbakad potatis

Alternativ Fisk: Havets Wallenbergare med hemlagad mos, dill & gräddfilsås

Dessert

Tiramisu