Mordteater på Bränneriet

Norrtälje Bränneri är beläget på en gård i hjärtat av Roslagen, en mil norr om Norrtälje. I fem generationer gården brukats av familj, och efter en omfattande renovering och ombyggnation av gårdens röda lada stod bränneriet klart år 2002..

Brenneriet har blivit som Mordteaterns "Hemmascen" och Grannköket Catering levererar den fantastiska maten - vi är mycket glada över detta samarbete mellan tre Roslagsproducenter. 

 

Skådespelarna rör sig mellan borden så närheten till spelet är påtaglig. Mellan scenerna serveras en god trerätters-meny och då finns tid att ventilera sina misstankar med bordsgrannarna - eller förundras över de tidsenliga kostymerna. Ledtrådar ska vävas samman och pusselbitar läggas på plats för att ni ska kunna avslöja vem mördaren är...

Den sista Sviten URPREMIÄR Hösten 2023

En helkväll fylld med spänning, humor och god mat på Norrtälje Bränneri!

Mordteatern presenterar ”Den sista Sviten!” - en nyskriven gåta som utspelar sig år 1919. Välkomna till en fängslande och humoristisk historia där systerliga intriger, obesvarade böner och ärftlig missunnsamhet får den familjära sammanhållningen att krackelera. Livslånga hemligheter och nydanande tankegångar skapar bitterhet och livsfarlig osämja. Till slut rinner bägaren över…

Datum Hösten 2023

27 oktober mars kl 18:30 med 3- rätters Meny

15 december kl 18:30 JulMord med JulMeny

16 dec kl 18:30 JulMord med JulMeny

Pågår c:a 3,5-4 h

Pris

1145 kr exklusive dryck


Kvällens meny 27 oktober

Förrätt:
Västerbottenosttartlette med höstsvampscreme serveras på en
grönkålssallad med persiljegremulata

Varmrätt:
Kött: Korv & Sånts viltTJOHOritzo, kycklinglårfilé, potatisgratäng med
jordärtskocka & rotselleri samt rödvinssky & souvidad morot

Fisk: Fiskspett, potatisgratäng med jordärtskocka & rotselleri, dill-&
chilicreme & souvidad morot

Veg: Grönsaksspett (brysselkål, lök, sojafärsbollar,paprika),
potatisgratäng med jordärtskocka &
rotselleri, dill-& chilicreme & souvidad morot

Efterrätt
Punschpannacotta med färska bär

JulMeny 15 & 16 december

Förrätt:
Laxröra med pepparrot på salladsbädd med brödchips & grön
vinegrette (dill,gräslök,grön ärta) citron & ärtskott

Veg. förrätt: Grönkål och sojabönsröra med pepparrot på salladsbädd med
brödchips & grön vinegrette (dill,gräslök,grön ärta) citron &
ärtskott

Varmrätt:
Kött: Långbakad grissida, Korv & Sånts orientaliska korv (SM-Guld 2019)
serveras med rotmosduschess, friterad grönkål, picklade senapsfrön
och creme på Roslagswhiskeysenap

Fisk: Lättgravad ugnsstekt laxfile serveras med rotmosduschess, friterad
grönkål, picklade senapsfrön & creme på Roslagswhiskeysenap, dill

Veg: Vårrulle fylld med paprika, fetaost & kikärtor smaksatt med
kanel & spiskummin. Serveras med rotmosduschess, friterad grönkål,
picklade senapsfrön & creme på Roslagswhiskeysenap

Efterrätt:
Choklad cheesecake med salt karamell & bär

Dryck köps på plats...

Uppge ev. allergier vid bokning

Skådespelarna rör sig mellan borden så närheten till spelet är påtaglig. Mellan scenerna serveras en trerätters Meny och då finns tid att ventilera sina misstankar med bordsgrannarna - eller förundras över de tidsenliga kostymerna. Ledtrådar ska vävas samman och pusselbitar läggas på plats för att ni ska kunna avslöja vem mördaren är...

Vid ytterligare frågor

076-826 97 37